Alexin essee - Minun perheeni

Toisen päivän iltana Alex kirjoittaa teltassaan esseen, kuten kieltenopettaja neiti Boobs häneltä edellytti.


Minun perheeni

Perhe on tärkeä. Perhe määrittää, mistä tulemme. Ihmisen on tärkeä tietää juurensa. Se antaa perustan, jonka päälle voi rakentaa oman elämänsä. Perheen ansiosta tiedät, kuka olet, silloinkin kun olet vieraassa paikassa, jossa on muualta tulleita ihmisiä.

Minun perheeni on Maria-äiti. Hän on huolehtinut minusta ja opettanut kaikenlaista. Minulla on myös isovanhemmat Henry ja Dalia. He asuvat kaukana Kaliforniassa ja vierailevat harvoin, mutta täällä Founders' Heightsissa asuu Jim-ukki ja Ava-täti. Jim ei ole minun oikea isoisäni vaan isoisäni veli, ja Ava on hänen tyttönsä. He ovat kuin isovanhemmat. Olen käynyt heidän luonaan usein ja lähettävät minulle paljon lahjoja joka joulu ja syntymäpäivä.

Jimin vaimo Eleanor kuoli kolme vuotta sitten. Hänelle pidettiin hyvin kauniit hautajaiset, joissa kaikki muistelivat hyviä muistoja hänestä. Eleanor oli kunnon mummo. Hän opetti minua ompelemaan pienenä. Teimme kaikenlaisia koristeluja vaatteisiin ja koristeiksi. Hänellä oli kaunis valkoinen pitsiliina peittonaan arkussa.

Perhe voi olla muutakin kuin sukulaisia. Se voi olla ihmiset, joiden lähellä on ollut koko ikänsä. Billy asui samalla kadulla lapsena Kaliforniassa. Olen tuntenut hänet tosi pitkään, ja vaikka asuimme kauan erillämme, tunnen hänet todella hyvin. Hän on myös minun perhettäni. Hän on kuin veli minulle.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License