Asparin kirjoituksia

Johtajiston kokouksen aikoihin


Miksi otin kynän ja ryhdyin kirjoittamaan ajatuksiani paperille? Pelkäänkö että katoan samalla tavalla kuin Leppä ja haluan jonkun silti muistavan minut? Onko näkökulmani tilanteeseemme tarpeeksi arvokas? Tarpeeksi arvokas että riskeeraan sieluni tätä tehdessä?

Yrittikö Roblu todellakin varastaa velhoilta rihkamaa? Eikö kukaan muu nähnyt hänen toimiaan? Tai välittänyt? Olenko minä ainut omantunnon omaava jäljellä yhteisössämme? Eikö Roblu ymmärrä että olemme kaikki samassa asemassa? Miksi puolituiset eivät ymmärrä että meidän tulisi puhaltaa yhteen hiileen selviytyäksemme? Eikö Roblu tajua että muilta kyläläisiltä pois ottaminen ei hyödynnä yhteisöämme yhtään sen enempää?

Miksi vaihdamme johtajiamme näin nopeasti ja usein? Eikö se heikennä kansan luottamusta? Miksi Leppä, Palo ja muut saivat olla hyvinkin pitkän aikaa poissa vaikka kaipasimme heitä ilman että mihinkään toimiin ryhdyttiin, mutta heti kun Elga on hetken sairaana niin häntä ollaan vaihtamassa Luminariin? Onko Luminari todella pätevämpi kuin kaikkien arvostama Elga? Tekeekö Saran vaikutus hänestä muiden silmissä siedettävämmän? Ja onko Elohopeasta korvaamaan Leppää? Pystyykö johtoportaamme tekemään oikeita ratkaisuja? Miksi Luminari on niin verenhimoinen merenväkeä kohtaan että hän haluaa räjäyttää yhden laivoistamme heitä tappaakseen? Sekö on meidän ensimmäinen vaihtoehtomme vaaran uhatessa?


Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License