Voip Peli #1

(Eli homman juju, kirjailkaa tuonne lisää sen mukaan millainen fiilis on. Sitten teette rykäisette hahmot kirjoittamalla 100 sanaa, ihan vapaamuotoisesti. Näistä nyitään avainsanat, joihin pelimekaniikka tarttuu käsiksi. Ei tartte tehdä partyä mutta hahmoissa olisi hyvä olla tuttavia ja muutakin yhteyttä maailmaan. Asetelma on hyvin löyhästi kuvailtu, joten tilaa mielikuvitukselle pitäisi olla, jos ei ole tarpeeksi rajoja, niin keksin lisää)

Iron Empires

iron_empires.jpg

The Iron Empires: Eight weary nations, spanning three million cubic light years of the Milky Way Galaxy. They are the withering remains of a human civilization once immeasuably vast. Their dying has not been quiet.
Taidetta ja taustaa maailmasta

Vaylen

On parasiitti, josta tulee täydellinen vain vallatussa ihmisruumiissa. Se syö ne osat aivoistasi, joilla hallitset itseäsi ja käpertyy niiden paikalle. Voit vain katsoa vierestä kun tämä loinen hallitsee ruumistasi ja mieltäsi tietäen, että kokemasi kauhu ja vastenmielisyys on sille mitä hienointa huumetta.

Invaasio

Suurin invaasio kolmeen vuosisataan koettelee Rautaimperiumia ja Karsan on vasaran ja alasimen välissä keskustan keisarikuntien sulkiessa rajansa.

Goradun

Goradun on Elqueron kaasujättiläisen kiertolainen ja harvinainen sellainen. Suuren kuun kraaterit ja syvät kanjonit riittävät pitämään yllä ilmakehää ja Elqueronista heijastuva punerva säteily saa kasvikunnan kukoistamaan. Koko kiertolaisella asuu noin 12 miljoonaa asukasta ja galaktisessa mittapuussa tämä nimellisesti Karsanin liittoon kuuluvan planeetan kohtalo ei kiinnosta juuri ketään muuta kuin näitä 12 miljoonaa.

KASS Machiavelli

machiavelli.png

Machiavelli on ainoa Liiton alus, joka riittää Goradunin puolustukseen. Se kantaa noin kahtasataa sotilasta, kenraalia, vakoojaa ja johtajaa vastustamaan potentiaalisesti satoja tuhansia hyökkääjiä.

Hahmot

Säännöt

AleQuest

Peliajat

Muutos Koska uffomies ja dracogen eivät ilmoittaneet käykö heille
peli syyskuun ekalla viikolla, ja on sunnuntai, niin pyyhin listan ja nyt
se tarkoittaa syyskuun tokaa viikkoa.

Ruksi tai kellonajat
niihin ruutuihin jolloin onnistuu

Nimi MA TI KE TO PE LA SU
Uffomies x x x x
Dracogen
Zztap 2)
Shades 1)

1. Olen noin 16 asti töissä päivittäin, paitsi viikonloppuisin. Mutta sen jälkeen minulla ei ole harrastuksia tai elämää.
2. Arkisin pelikelpoinen 15:30 - 18:30. Viikonloppuisin yleensä hankalaa, mutta teoriassa mahdollista. Sunnuntait parempia kuin lauantait.

Foorumi transienteille asioille.

Add a New Comment
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License