Er'an Celetal

Statit

Neutral elven necromancer 6
Str:5, Dex:16, Con:12, Int:18, Wis:15, Cha:14

Prof. skillit:

Arcana:7, History:7, Insight:5, Perception:5, Religion:7

Aseet:

+1 silver dagger, Attack +7, Damage 1d4+4

Abilityt:

Sage: Researcher
Wizard: Arcane Recovery, Arcane Focus, Ritual Casting
Necromancer: Skull of necromancy, Grim Harvest, Undead Thralls

Spellit

0. Magehand, Acid Splash, Chill Touch, Prestidigitation
1. Ex Necrum*, Identify, Grease, Charm Person, Feather Fall, Fog Cloud, Detect Magic, Witch Bolt, Mage Armor, False Life, Ray of Sickness
2. Ray of Enfeeblement, Gentle repose, Levitate, Blindness/Deafness, Knock
3. Feing Death, Animate Dead, Counter Spell, Bestow Curse, The Thirteenth

Fluffia

Lapsuudesta

Er'an Celetal syntyi noin 300 vuotta sitten haltioiden suuressa kuningaskunnassa. Hänen äitinsä toimi Sehanine Moonbown papittarena ja isänsä kuninkaallisten hautojen hoitajana. Er'an osoitti jo nuorella iällä lahjoja arkaanisessa taikuudessa. Hän sai velhon oppinsa isältää, jota hänen oli tarkoitus seurata tämän kunniakkaassa, joskin kolkossa ammatissa.

Lankeemuksesta

Er'an tapasi oppilasaikanaan useita kuolleiden kuninkaallisten henkiä, joilta hän oppi paljon historiasta ja muinaisten tavoista. Hänen opintonsa kuitenkin päättyivät hänen tutustuttuaan Bruibenin, kolmannen kuninkaan narrin, henkeen.
Bruiben opetti Er'anille synkempiä salaisuuksia, kuin hänen isänsä ja Er'an alkoi harjoitella näitä paheksuttuja, mutta voimakkaita magian tekniikoita serkkunsa Dinenthelin kanssa. Voima ei kuitenkaan tullut vailla seurauksia, vaan Bruiben varasti itselleen salaa Er'anin elinvoimasta. Er'anin vanhemmat huomasivat tämän heikkenemisen pian ja karkoittivat Bruibenin hengen, mutta Er'anin kannalta liian myöhään. Hänen ruumiinsa pysyi heikkona ja hän joutui, häpäisynsä johdosta, jättämään kotimaansa hylkiönä.

Uudesta alusta

Haltijakuningattaren vakoojat näkivät tilaisuuden Er'anin tilanteessa. He ottivät tähän yhteyden ja käskivät estämään Tuornian kuningaskunnan leviämisen haltioiden maille. Er'an suostui, miksipä ei. Tämä oli tilaisuus voittaa takaisin oma kunniansa ja ehkä jopa hovin suosio. Hän lähti pohjoiseen, kohti ihmisten maita.
Tuorniassa Er'an sai yhteyden ryhmään vääräoppisia, jotka pyrkivät myös estämään kuningaskunnan leviämisen. Hän auttoi näitä kapinallisia jonkin aikaa, mutta koki heidän suunnitelmansa lyhytnäköisiksi ja tehottomiksi.

Tarjoutuneesta tilaisuudesta

Vietettyään vuoden Tuorniassa Er'an sai kirjeen serkultaan Dinentheliltä. Tämä oli löytänyt muinaisen kirjoituksen, joka kertoi haltioiden kadonneesta aarteesta, yhdestä legentaarisista neljästä Maagein Sauvasta. Tekstin mukaan Sauva oli jossain Tuorniassa. Er'an näki tilaisuutensa koittaneen. Sauvan palauttaminen olisi uroteko, jolla hän luultavasti pääsisi itsensä kuningattaren suosioon. Ja mikäli ei, hän saisi Sauvan voimalla helposti otettua ansaitsemansa aseman oman kuningaskuntansa johdossa…

Kirjeitä Dinenthelille

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License