Genasi Tribe
Monster_glacius_large.jpg Monster_kromash_large.jpg
Primordial Helium Primordial Radium
Wind_storm-elemental.jpg?t=1328789119 Athasin karussa maassa kulkee useita vaeltavia heimoja, eräät näistä kuuluvat Genasien rotuun; olentojen joiden itse lihassa on yhdistynyt ihmisten ja elementtien olomuodot. Yleensä Genasi heimot vaeltavat Silt meren saarilla ja luodoilla, mutta osa kulkeutuu sisämaahan lisääntymisviettinsä saattamana. Pitkin tuhottua maailmaa lepää lukuisia Primordialeja, kauhistuttavan voimakkaita olentoja, joiden pelkkä olemassaolo houkuttelee ja luo elementaalisia olentoja. Näiden luomusten luo Genasit matkaavat; vangitakseen ja muokatakseen näitä puolisoikseen; näin vahvistaen sidettään elementaali puoleen. Itse Primordial lepää cthoniaanisena entiteettinä maan syvyyksissä, sen yläpuolelle muodostuen keskittymiä elementaalisia olentoja. Tähän alueeseen Genasit matkustavat joko yksin tai pariskuntina ja palaavat mukanaan vangittuja elementaaleja yhdistymistä varten. Koko prosessi tapahtuu rituaalin omaisesti.
berserk_rage_by_kerembeyit-d3e75gz.jpg Heimot ovat verrattain pieniä, yleensä muuatmia kymmeniä perhekuntia ja perheet yleensä jakavat elementtisielun, varsinainen sukulaissuhde on toissijainen. Itse perhekunnan ohella heimon piiriin lukeutuu suuri joukko vangittuja ja alistettuja olentoja; pääasiassa erilaisia humanoidi elementaaleja ja ihmisiä. Jokaisen perhekunnan johtajalla, lähes aina vanhin ja voimakkain mies, on ensimmäinen puoliso sekä joukko jalkavaimoja; sekä elementaaleja että ihmisiä. Perhekunnan muut jäsenet ovat suorassa elämänoikeus suhteessa tähän johtajaan jolla on oikeus päättää elämästä ja kuolemasta perhekuntansa sisällä totaalisesti. Jäsenten alapuolella hierarkiassa ovat perheen omaisuudeksi luetut vangit ja orjat. Vaeltavat heimot pitävät arkisia tehtäviä soveltumattomaksi heille, joten tavaksi on tullut pitää lukuisia orjia hoitamaan vähempiarvoisia tehtäviä, jotta rutiinit eivät sitoisi jatkuvassa muutostilassa ja elementtien ristiriidassa elävie Genaseja. Elämä heimon sisällä on ankaraa ja totaalisen hierarkista.
Fire20Genasi204.jpg Elemental Tempest Sulo (Earth & Fire Manifest), Armon perheen Patron, vangitsi puolisokseen Tempestin Tyrin läheiseltä vuorilta, jossa lepäävät Radium ja Helium nimellä kutsutut Primordial "Veljekset". Tempest muututtuaan humanoidi Genasiksi otti nimen Kamala (Storm & Fire Manifests). Armon syntymä muoto otti eniten isäänsä, ensimmäisen manifestaation ollessa Maa, mutta jo nuorena hänellä on ilmennyt vihjeitä myös Tuli ja Myrsky manifestaatioiden vahvasta olemassaolosta. Kuten Genaseille on tavallista, manifestaatiot taistelivat Armon sisällä ja hänen oli lähdettävä etsimään itseään pois heimon reitiltä. Kun matkaialsten sykli oli saavuttanut kolmannentoista ja oli saapumassa jälleen Heliumin jyriseville huipuille Armo harhaili aavikolle. Nuorukainen vaelsi kauan aavikolla, itsevarmana ja varomattomana. Lyhyt kohtaaminen aavikoiden petojen kanssa sai Armon mielenlaadun heräämään. Verisenä, mutta voitokkaana nuorukainen kulkeutui entistä lähemmäs Tyriä ja pääsi sattumusten kautta livahtamaan itse kaupunkiinkin. Auringon polttamien kattojen päällä hänelle esitäytyi kaupungin loisto sekä erityisesti sen areena. Tuo kamppailun paikka herätti syviä tuntemuksia ja Arvo hakeutui jo uransa ehtoopuolella olevan Gladiaattorikouluttajan oppiin. Täällä nuorukainen eli, taisteli ja kehittyi henkisesti. Kovan pinnan alla tulinen myrsky jatkoi kuohumistaan, edelleen koventaen Armon ulkoista kuorta. Nyt Armo on liittynyt mukaan ___ kauppiassuvun karavaaniin, vartijaksi veteraani puolijättien, Ru-Glah’n ja Eglan kanssa.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License