Kaikkien Rajojen Kynnys
782b4381.jpg

Linnoitus, joka sijaitsi tienhaarassa. Ei vaan yhdessä, vaan kaikissa yhtä aikaa. Kaikkien Rajojen Kynnys.

Todellisuuksien välinen matkaaminen ei ole helppoa. Harvat tietävät, että se on mahdollista, vielä harvemmat ovat koskaan edes nähneet vilauksen siitä, mitä verhon takana on. Mutta te onnistuitte. Ette ainoastaan pakottaneet aukkoa siihen kudelmaan, josta kaikki oleva muodostuu, vaan astuitte läpi portin, joka vei teidät kaikkien horisonttien toiselle puolen. Halwyr oli onnistunut siitä, minkä ei pitäisi olla haltian, kääpiön tai puolituisen vallassa. Hän oli tahdollaan tehnyt todeksi olemattoman.

Tässä mystisessä paikassa oli ase, jonka voima olisi riittävä vahingoittamaan Nimetöntä Kuningasta. Tavalliset miekat ja keihäät kääntyivät kantajiaan vastaan, kirveet pirstaloituivat ja tikarit tylsyivät. Mutta täällä, piilotettuna paikkaan, joka oli mahdoton, lepäsi ase, jonka terä leikkaisi yön, joka loistaisi pimeydessä kuin auringonnousu. Lopulta pitkä odotus ja kaikki se työ ja tuska, kaikki ne uhraukset ja menetykset palkittaisiin, viimein maailmassa olisi taas toivoa.

Mutta ensin, oli sankareiden löydettävä noustava linnoituksen huipulle. Shanna, Thuren, Anahir ja Xialen joutuivat asettamaan taitonsa koetukselle todellisuuksien takaisia petoja ja varkaita vastaan, heidän puolituiskumppaninsa purkaessa lukemattomia määriä ansoja samalla, kun Halwyr piti loitolla niitä alkukantaisia kaaoksen ja elementaalisen energian voimia, jotka joka hetki uhkasivat tukahduttaa sankarit sisäänsä.

Pitkän kamppailun jälkeen saapui joukko linnoituksen huipulle ja kohtasi taistelussa tavoittelemansa artefaktin viimeisen vartijan. Il-Daranji, muinainen velho ja tietäjä haastoi seikkailijat tiedon, taidon ja voiman kokeeseen, josta joukko selvisi yhteistyön ja rohkeuden avulla. Il-Daranji väistyi, ja viimeinkin ase oli heidän: suurmiekka, jonka terä hohti kuin sula valo, jonka säkenöivä mahti oli niin suuri, että ainoastaan puhdassydäminen olento voisi valjastaa sen voiman. Kaikki ne, jotka eivät olleet miekan arvoisia, tuhoutuisivat.

Anahir nosti miekan leposijaltaan ja vannoi tuhoavansa Nimettömän Kuninkaan yhdessä tovereidensa kanssa. Voitto oli taattu.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License