Marzukin Historiaa

Nuori Eladriniksi, oletuksena että tulevat täysi-ikäiseksi ihmisen lailla, joten oletan hahmon seikkailleen Välimeren ja Arabain tuulisessä ympäristössä parikymmentä vuotta, keräten tietoa ja kokien arveluttavia kohtaamisia. Perhe on ollut hyvin vaikutusvaltainen, mutta nyt ovat huonossa jamassa sisällissodan vuoksi. Suurin osa suvusta piilottelee vanhalla mantereella, mutta otto perhe pakeni uudelle saarelle.

Marzukin vanhemmat olivat matkustajia ja he jättivät Marzukin nuorena oppiin. Mestari Muham ja Valtiatar Kyra olivat mainioita opettajia, ehkä hieman liian suojelevia kuitenkin.

Marzukin ensimmäiset tutkimusmatkat olivat vähemmän kuin ylentäviä kokemuksia, kiertelyä kirjastoissa, opinahjoissa ja nähtävyyksissä. Marzuk ei ymmäränyt vaaroja ja karkaili saattajiensa suojista. Onnekseen pedot jotka kiinnostuivat hänestä olivat henkiolentoja, lumoten hänet aavikolle kangastuksiin ja eksoottisiin näkyihin. Kuoleman sijaan Marzuk inspiroitui lumouksista ja palasi aavikolle yhä uudelleen ja uudelleen. Luontaisen lahjojensa vuoksi marzuk hurmasi lumoajansa lopulta. Viikkoja myöhemmin suojelioiden palkkaamat etsijät viimein löysivät Marzukin, edelleen elossa ja kunnossa, loikoilemassa kiven verjossa aavikon hiekalla.

Jälkikäteen Marzuk muuttuii, lumousten luonne oli niin huumaava että todellinen maailma vain hädintuskin veti niille vertaansa. Voimakas kahvi, maustettu viini, hurmatut neidot, silein silkki, maustettu ruoka… nautinnot seurasivat toisiaan Marzukin etsiessä samoja tuntemuksia jotka oli puhtaimmassa muodossaan koottu illuusioihin.

Hypnoottinen katse
Houkutukille altis
Viettelijä
Säikky Vaarojen edessä
Uskollinen ystävilleen
Istuttaa kahvia, teetä ja yrttejä

Haaksirikko Poukama

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License