Phandelvers

D&D 5e kamppis Tampereella. Kamppis pyritään pelaamaan 5e sääntöjen mukaan ilman house ruleja. Kamppis alkaa Forgotten Realmsissä Miekkarannikolla…

2014-2015

DM: Thunhus

Seikkailijat

Delwin Wynne, folk hero Fighter, Lord's Allience, JuhaH
Sandor, sailor Cleric, Mika
Suuri Mysteerio, charlatan Warlock, Harper, Jani
Ander Brightwood, acolyte Wizard, Harper, JuhaJ
Thalia, cleric-sorcerer, Tempest, Ville

RIP

Wolgi Wolfborn, outlander Druid, Ville
Iivana, outlander monk, Sami

House Rules

Kuolleen hahmon omaisuus

Ryhmä hautaa kuolleen omaisuus mukanaan tai menettelee vainajan testamentin mukaan

Battle system House Rules

Fire ball: Area 2x2
Cone of cold: Area 2x2
Cloudkill: Area 2x2
Burning hands: Area 1x1
Ice storm: Area 2x2
Insect plaque: Area 2x2

Berserker: Speed 40

Commander
Voi komentaa vain standejä unitissa, jotka yhteydessä komentajaan (jos unit hajonnut useampaan osaan)

Unitin komentajan kuolema
-sama efekti kuin unit olisi menettänyt yli puolet standeistä eli moraalin tarkistus

Regiment
Komentaja voi muuttaa bonus actionilla regimentin muotoa, jos onnistuu DC:15 skill chekissä

Forced march
Ylimääräinen 5 mailia: Con check dc:10
Ylimääräinen 10 mailia: Con check dc:15
Onnistuminen: pääsee ylimääräiset mailit
Epäonnistunut: pääsee ylimääräiset mailit, mutta joukko väsynyt (exhausted 2, disadvatage on ability checks and speed halved)

Luutti
Palkkasoturit ottavat puolet luutista.

Tarina

1.-9. sessiot (The Lost Mine of Phandelver)

attachment.php?attachmentid=62193&d=1403008011&stc=1

10. sessio (Delwinin häät ja kuokkavieraat)

Delwin oli rakennuttanut kauppias Blackmanin kanssa Thundertreen kylän uudelleen. Rahoitusta ja muuta apua hän oli saanut Lord's Allience järjestöltä. Velkaa oli paljon, mutta Rockseeker kääpiöveljesten kaivoksen osuuksista pitäisi pian tulla tasainen kassavirta. Delwin oli myös onnistunut saamaan Blackmanin tyttären raskaaksi ja häät päätettiin järjestää.

Sandor oli jäänyt auttamaan Delwiniä rakennusprojektissa ja löytänyt uuden Jumalan. Hän toimi Thundertreen hengellisenä johtajana. Alkoholismi oli vaihtunut viinan vaaroista saarnaamiseen.

Ander oli palannut luostariin ja opetellut uusia loitsuja sekä abyssal kielen. Hän oli myös liittynyt Harper järjestöön.

Häät pidettiin Thundertreen aukiolla. Delwinin patsas koristi aukiota ja koko kylän väki oli kutsuttu juhliin. Lord's Allience oli lahjoittanut heraldin tekemän vaakunan tulevalle Thundertreen herralle.

Paikalle saapui kuitenkin kuokkavieraita. Lähimetsästä tulvi hobgoblin armeija, jota johti puolilohikäärmemies. Hääbändi paljastautui salamurhaajiksi, jotka kantoivat Lohikäärmekultin maskeja. Kulttilaiset uhosivat kostavansa seikkailijoiden aiemmin surmaamaan Venomfangin puolesta.

Useita kyläläisiä ja lähes koko militia sai surmansa, mutta lopulta hobgoblinit pötkivät pakoon. Seikkailijat päättivät turvata Thundertreen ja kostaa Lohikäärmekultille.

Jäljet johtivat polulle, josta löytyi neljät vankkurit. Ajureiden rankan kuulustelun jälkeen kävi ilmi, että heidät oli palkattu Neverwinterin kaupungista hoitamaan kuljetuksia.

Seikkailijat menivät Neverwinteriin ja löysivät ajurit palkanneen miehen. Taas kuulusteltiin ja mies paljastui Lohikäärmekultin jäseneksi. Mies kertoi palkanneensa ajurit kuskaamaan saaliin Carnathin majataloon, Waterdeepin ja Neverwinterin puoliväliin.

Ander tapasi Harper agentin ja vaihtoi tietoa tapahtumista. Etelässä oli useampi kylä teurastettu ja ryöstetty Lohikäärmekultin johdolla. Harperit halusivat Anderin ottavan selvää kultin aikeista.

Seikkailijat päättivät lähteä tutkimaan Carnathin majataloa ja ostivat hevoset kymmenpäiväistä matkaa varten.

Carnathin majatalossa selvisi, että kultti toi vankkureilla arvotavaraa majatalon talliin. Seikkailijat tekivät yöllisen tiudusteluretken tallille ja yllättivät miehen ja ryhmän liskomiehiä kantamassa arvotavaroita tunneliin, joka johti läheiselle suolle.

Ander onnistui tulipallolla tappamaan kahdeksan hevosta. Liskomiehet pakenivat, mutta ne saatiin kiinni. Yksi otettiin vangiksi, joka kuulusteluissa kertoi tietonsa. Liskomiesten heimo oli alistettu työskentelemään Lohikäärmekultin alaisuudessa yhdessä bullywuggien kanssa. Bullywug pomo oli lahdannut liskomiesten shamaanin. Kulttilaisia johti haltianaikkonen ja puolilohikäärmemies.

Liskomiehen mukaan tukikohtana toimi suolla oleva linna Naerytar, jonka Ander muisti olleen hylättynä vuosikymmeniä. Linnan oli rakentanut puolihaltiamaagi satoja vuosia sitten. Sen jälkeen tähtikatselijoiden yhteisö oli muuttanut linnaan. Lopulta jatkuvat tulvat olivat ajaneet asukkaat pois linnasta ja se oli jäänyt rapistumaan.

Seikkailijat päästivät liskomiehen vapaaksi ja lähtivät kohti Naerytarin linnaa…

11. sessio (Naerytarin linna)

153castle.jpg
Suuri Mysteerio saapui seikkailijoiden luokse. Hän oli liittynyt Harpers järjestöön ja opetellut varkaiden välineiden käyttöä. Mukana oli myös nuori Berserkki, jonka Lord's Allience oli lähettänyt avuksi.

Seikkailijat lähtivät linnaa kohden seuraten liskomiesten jälkiä. Illalla he saapuivat liskomiesten taukopaikalle ja tuhosivat sen. Sieltä matka jatkui kanootilla linnalle. Mysteerion pöllölemmikki tiedusteli ilmasta käsin ja linna löytyi helposti.

Linnan ulkopuolella oli liskomiesten ja bullywuggien leirit. Seikkailijat kiersivät linnan taakse ja ylittivät vallihaudan uimalla. Siellä piileskeli kuusi krokotiiliä, jotka teurastettiin.

Seikkailijat kiipesivät yhden linnantornin katolle ja tunkeutuivat sisään rakennukseen. Yläkerrassa asui jättiläishämähäkkejä. Alakerrasta löytyi liskomiehiä, jotka antoivat seikkailijoiden kulkea rauhassa.

Sisäpihalta seikkailijat menivät bullywuggien rakennukseen ja yrittivät anastaa niiden aarrearkun. Syntyi taistelu, jossa Sandor pappiloitsullaan tuhosi kymmeniä bullywuggeja.

Linnan sisäpihalta löytyi lohikäärmeliskoja, jotka surmattiin. Seikkailijat menivät toiseen torniin ja törmäsivät jätekasassa asuvan otyughin. Sen yläpuolella asui neljä spectreä, jotka lahdattiin. Seikkailijat jäivät lepäämään tornin yläkerrokseen.

12. sessio (Naerytarin linnan tutkimista)

Seikkailijat saavuttivat kuudennen tason.

13. sessio (Naerytarin linnan kellari)

14. sessio (Metsästysmaja)

15-17. sessio (Ilmalinna)

Wolgi ja Ander menehtyvät. Ander nostetaan kuolleista.

18-21. sessio (Henriksenin jengi ja Nashkel)

Thalia liittyy ryhmään.
Sidekick hahmoja mukana vanha tuttu Greg, puolituisvakooja ja bandit captain. Lisäksi taistelija Para-Para ja Thalian serkkupoika piraatti rogue.
Jasmine, Mokbul, Sammet ja Julius hengiltä. Pappi Kulickia ei löytynyt. Ulf Henriksen aiemmin kuollut.
Mokbulin aarrekammiosta löytyi 100000 kullan aarre. Nashkelin kaupungissa etsintäkuulutus ryhmäläisistä ja 2000 kullan palkkio kustakin.

22-23. sessio (Sea of moving ice)

24-25. sessio (Verram the White and Tomb of Diderius)

26-27. sessio (Misty forest and Nerovain)

28. sessio (Against the Orcs)

Kenraali opettaa battlesysteemiä seikkailijoille. Seikkailijat palkkaavat palkkasoturiarmeijan ja lähtevät ajamaan lähestyvän örkkiarmeijan pois.

29. sessio (Etujoukon tuho)

Seikkailijat pakkomarssittivat osan joukoistaan örkkien etujoukon perään. Örkit kävivät tasiteluun, mutta ylivoinaiset seikkailijat joukkoineen saavuttivat murskavoiton. Tappioina vain 10 berserkkiä. Seikkailijat jättivät Triboarin tielle pääosan armeijasta ja menivät pienillä joukoilla tiedustelemaan Wave Echo Cave:n kaivosta. Sieltä löytyi sata örkkiä ja storm giant, jotka piirittävät kääpiölinnoitusta. Seikkaikijat yrittävät hiipiä joukkoineen jättiläisen luokse, mutta heidät huomattiin…

30. sessio (Piirityksen purku ja Örkkiprinssin kuolema)

Seikkailjat tuhosivat joukkoineen kaivosta piirittäneet storm giantin ja örkit. Kääpiökaivos ilmoitti vihdoin seikkailijoiden saaman kaivoksen tuoton: 1gp per päivä per seikkailija. Seikkailijoiden armeija koottiin Triboarin tielle ja saatiin tarkka tiedustelutieto örkkien armeijasta. Se oli iskuvoimaltaan hieman seikkailijoiden armeijaa heikompi. Seikkailijat päättivät taistella tiellä ja laativat taistelusuunnitelma.

Seikkailijat ryntäsivät näkymättöminä örkkiarmeijaa komantavan Örkkiprinssin kimppuun. Delwin joutui örkkien keskelle ja putosi. Örkkiprinssi oli voimakas, mutta lopulta mies kaatui. Prinssiltä löytyi haltioiden takoma suurmiekka +1, jossa oli tuliominaisuus. Prinssin kuolema sai orog örkit pakenemaan. Örkkien shamaani iski silmänsä seikkailijoihin ja saapui paikalle…

31. sessio (Örkkien tuho, Delwin Ukkospuun Paroni ja lammen hirviö)

Örkit saatiin lopullisesti lahdattua ja näin turvattua rauha. Shamaanilta luutattiin Orc staff of power, joka tuntuu toimivan kuten staff of power, mutta on örkkien pyhä reliikki. Delwinistä lyötiin Ukkospuun Paroni. Kääpiökaivoksen lammesta saatiin teurastettua aboleth. Hahmot saavuttivat 12. tason.

32. sessio (Sajonin Saari)

Sandorin tuttu merimies kertoi tarinan Sajonin saaresta ja sen valtavasta aarteesta ja lohikäärmeestä.

Kertomus lupaili suunnatonta aarretta, jota ilkeä lohikäärme vartioi herkeämättä. Moni oli yrittänyt saada aarretta haltuunsa, mutta heistä ei kuultu sen koommin. Paitsi perämies Djunga, joka laati merikartan saarelle ja saaresta kartan purjehdettuaan sen ympäri. Djunga ei uskaltautunut viidakkoon vaan lähti takaisin sivistykseen odotettuaan kapteeniaan kuukauden dinosaurus alkuasukkaiden luona. Kertomus ja kartat Djungan matkasta vaihtoivat omistajaansa useasti ja päätyivät Sandorin tutulle. Sandorin tuttu kuuli Sandorin urotöistä ja myi tietonsa ja kartat 10000 kullan kaverihintaan ryhmälle.

Ryhmä löysi Waterdeepistä tutkimusmatkailijaporukan, joka oli kiinnostunut lähtemään Sajonin saarelle. Seikkailijat maksoivat tutkimusmatkailijoille ja päästiin matkaan.

Sajonin saari sijatsee etelässä Chultin niemimaan länsipuolella. Merimatka sinne kesti kuukauden. Loppumatkasta nousi myrsky, mutta hyvä kapteeni ja alus selviytyi siitä ongelmitta.

Sajonin saaren kätköistä nousi lintuparvi, joka paljastui useaksi wyverniksi. Seikkailijat hoitelivat ne.

Laiva ankkuroitiin dinosaurus klaanin kylän eteen ja ryhmä sopi saapuvansa alukselle 30 päivän kuluessa.

Dinosaurus klaanilla oli komea dinosaurus toteemi kylässään ja ne tosiaan palvoivat dinosauruksia. Saarella oli myös tautia levittäviä hyttysiä, mutta Sandor hoiteli lahjoillaan potilaat. Klaanilaiset olivat huolissaan lahden eteläpäässä tapahtuniesta katoamisista ja seikkailijat päättivät suunnata sinne selvittämään asiaa.

Seikkailijat yrittivät kalastaa hirviötä esiin päivällä ja yöksi he menivät maihin. Yöllä heidän kimppuunsa kävi vampire spawn porukka, josta yksi pääsi pakoon. Kalastelu jatkui seuraavana päivänä, mutta saalista ei tullut. Illalla leiriin tuli vieraaksi läheisen lepakkoklaanin sotureita, jotka kutsuivat seikkailijat kyläänsä.

Lepakkoklaanilla oli lepakkototeemi ja ne olivat vieraanvaraisia. Mangokiljua tarjottiin runsain mitoin ja humaltuneille seikkailijoille tarjottiin yösija. Sandor saarnasi muille viinan kiroista ja paransi toverinsa humalasta/krapulasta. Keskiyöllä majaan saapui vieras…

34. sessio (Vampyyrejä ja Vesiputousluola)

Pohjoisesta kotoisin oleva munkki nimeltään Iivana liittyi ryhmään.

Lepakkototeemin heimon kuningatar ja kuningas kävivät hakemassa seikkailijoiden savimajasta seuraa. Kuninkaalliset paljastuivat vampyyreiksi ja nillä oli pari vampire spawn kätyriä. Koko orkesteria johti ikivanha jo heikentynyt death tyrant. Seikkailijat lahtasivat monsut ja olivat alkuasukkaiden sankareita.

Alkuasukkaat kertoivat saaren lohikäärmeen majapaikan. Pesä sijaitsi vuorilta virtaavan joen vesiputouksen tienoilla. Seikkailijat samoilivat paikalle ja näkivät massiivisen vesiputouksen, jonka takan oli klassinen luola.

Ensimmäisessä kammiossa lymyili viisi lohikäärmeenpoikasta, jotka olivat tummanvihreitä. Ne hoideltiin ja seikkailijat löysivät alasimen, jota vartioi kääpiöhaamu. Seikkailijat tunnistivat haamun vaakunan ja muistivat saaren lohikäärmeen ryöstäneen alasimen satoja vuosia sitten pohjoisen kääpiöklaanilta. Haamu saatiin ystävälliseksi ja se kertoi lohikäärmeen ja sen kätyrin, puolilohikäärme-medusan, kammioiden sijainnit.

35. sessio (Meduusa ja Lohikäärme)

Ryhmä lähti tutkimaan Meduusan kammiota, josta löytyi useita kivettyneitä hahmoja. Medusa yllätti hahmot ja seurasi rankka matsi, jonka seikkailijat klaarasivat.

Lohikäärme oli ovela. Se piileskeli loitsuseinän takana ja seikkailijat tuhlasivat aikaansa ja resursseja illuusiolohikäärmeeseen. Lohikäärme sai munkki Iivanan hengiltä ja Thalian maihin, kunnes urhea Delwin teki käärmeestä hakkelusta.

Aarre oli mahtava. Alkuasukkaat saivat siitä puolet autettuaan lastaamaan osan seikkailijoiden laivaan. Kultana aarretta oli laivalla 500000gp. Lisäksi Thalia sai ring of spell storing esineen.

34. sessio (Death's Ride: Skullheim ja Korbundarin tervehdys)

Z0045441.jpg

Urhot kerääntyivät Delwinin uudelle linnalle vaihtamaan kuulumisia. Seikkailijat olivat viettäneet välivuotta omia hommia tehden. Linnalle saapui myös Lord Alliencen lähettiläs Ritari York, joka toi seikkailijoille uuden tehtävän.

Lord Allience järjestöön kuuluvaan Paroni Maltus Fharoon ei oltu saatu yhteyttä. Paroni Fharo hallitsi Barony of twolakes vale:a, joka sijaitsi rajamaalla viikon matkan päässä pohjoisessa. Paronikunnasta ei ollut saapunut kauppiaita, järjestön veroja ei oltu maksettu ja huhut tummasta pilvestä Paronikunnan yllä kiersivät ympäriinsä.

Lord Allience oli lähettänyt pienen sotilasosaston tutkimaan asiaa, mutta ne eivät olleet palanneet raportoimaan asiasta. Lord Alliance oli päättänyt kääntyä kokeneiden seikkailijoiden puoleen ja pyysivät Delwiniä joukkoineen tutkimaan ja ratkaisemaan pulman.

Seikkailijat ratsastivat Paronikuntaan, joka sijaitsi vuorten keskellä suojaisassa laaksossa. Laakson yllä oli tumma pahaenteinen pilvi 50 jalan korkeudella, joka haittasi näkyvyyttä. Seikkailijat saapuivat ensin Skullheimin linnaan, joka vaikutti hylätyltä. Linnan pihamaalla lymysi joukko mäkijättejä ja skorpionmiehiä. Ne teurastettiin.

Sisälinnasta löytyi Paroni Fharo, joka oli muutettu epäkuolleeksi. Epäkuollut Paroni johti death leech monsuja seikkailijoita vastaan. Kaikki lahdattiin.

Seikkailijat kohtasivat coctarice monsun, joka kuoli ja muuttui ihmiseksi. Hyväsydäminen pappi Sandor nosti ihmisen kuolleista loitsullaan ja hänellä oli mielenkiintoista kerrottavaa. Nainen oli linnan Steward ja hän oli nähnyt ja päätellyt kauheita asioita. Paroni Fharo oli palkannut lääniin Velho Wazorin ja Pappi Unslimen. Nämä olivat pettäneet Paronin ja liittoutuneet valtavan sinisen lohikäärmeen Korbundarin kanssa. Yhdessä nämä pahikset olivat vallanneet läänin ja luoneet kuolemanpilven läänin ylle. Velho Wazor oli antanut kuolemankiven Korbundarille haltuun ja sen tuhoamiseen tarvittavan Elämänvasaran hän antoi skorpionmiehille.

Steward kertoi myös taivaankappaleiden siirtyvän vaaralliseen asemaan kuuden päivän päästä, jossa lääniin kutsuttujen monsujen virta ja vaarallisuusaste tulisi dramaattisesti lisääntymään. Jossakin oli siis portti, josta oli tulossa lisää kuolemaa.

Seikkailijat löysivät tarkan kartan läänistä, jossa esiintyi Temple of the Stars. Yhdestä huoneesta löytyi kiinnostava peili, jonka tarkoitusta seikkailijat eivät ymmärtäneet.

Velhon huoneeseen oli jätetty kirottu käärö, jonka Sandor luki, mutta selvisi hengissä. Kellarissa oli poltergeist haamu ja basiliski, joka jätettiin selliin.

Seikkailijat nukkuivat linnassa ja laskivat jäljelle jäävän vielä neljät pitkät levot. Matka jatkui Alicorin kylään, jossa ihmiset kertoivat lohikäärmeestä, joka vartioi erityisesti länsijärveä. Seikkailijat jatkoivat matkaansa Bolin kylään, jossa paikallinen samooja kertoi skorpionmiesten lymyilevän Usvasuolla.

35-37. sessiot (Death's Ride)

Seikkailijat halusivat löytää skorpionmiehet ja niiden hallussa olevan Elämänvasaran. Niinpä matka jatkui kohti Usvasuota. Matkalla lohikäärme Korbundar kävi tervehtimässä seikkailijoita salamoillaan ja lähti nauraen käpälämäkeen…

Seikkailijat jatkoivat matkaa Comman kylään. Siellä he tapasivat läänin samoojan, joka kertoi skorpionmiesten tuhonneen kylän. Samooja oli seurannut skorpionmiehiä, jotka olivat vetäytyneet luolaan lähistölle. Samooja kertoi myös vastarintapesäkkeestä Gollimin kylässä, joka oli vielä pystyssä hirviöitä vastaan.

Seikkailijat päättivät mennä skorpionmiesten luolaan etsimään elämänvasaraa. Se löytyikin pienen luolan pohjalta, jota vartioi skorpionmihet ja hydra.

Seikkailijat kulkivat veristä polkuaan Korbundarin saarelle, jossa lohikäärme sai surmansa ja kuolonkivi tuhottiin elämänvasaralla, jolloin myös elämänvasara tuhoutui.

Matka jatkui Gollimin kylään, jonka seikkailijat vapauttivat hirviöarmeijan piirityksessä. Siellä seikkailijoiden joukkoon liittyi mustahaltia Naakka. Seikkailijat saavuttivat 14. tason.

Vielä vuorossa oli Tähtitemppeli ja Velhon torni, jotka seikkailijat raidasivat. Musta pilvi läänin ympäriltä hävisi ja elämä palasi.

38-39. sessiot (Dungeon of the Crypt)

Seikkailijat saavat tehtäväkseen tuhota Waterdeepin kaupunkia uhanneen vampyyrin. Ison luolaston tutkimista ja lopulta vampyyri Fhangin tuhoaminen. Seikkailijat saavuttavat 15. tason.

40 ja 41. sessiot (The Porphyry House)

Sandorin vanha merimieskaveri Malek Al Rahim toi uutisia Sandorin unohduksissa olleesta tyttärestä. Harliss Javell on nykyään kaksikymppinen ja valinnut merirosvouksen ammatikseen. Sandor ei ollut kuullut tyttärestään 15 vuoteen lopetettuaan merimiehen uransa ja lähdettyään seikkailijan tielle.

Vastuu tyttärestä alkoi painaa Sandoria ja hän haluaa tavata tyttärensä ja ohjata tämän oikealle polulle. Harliss harjoittaa merirosvousta Maztican rannikolla Scuttlecoven merirosvokaupungista käsin. Malek Al Rahim on menettänyt laivansa ja Sandor varustaa kaverilleen uuden laivan ja kutsuu seikkailijatoverit risteilylle uuteen seikkailuun.

Laiva saa nimekseen Hell on Waves ja seikkailijat omaksuvat merirosvon roolin kuukauden kestävällä merimatkalla Scuttlecoveen. Merirosvokaupunki Scuttlecove sijaitsee elinkelvottomalla saarella 100 mailin päässä Maztican rannikosta. Kapteeni Malek Al Rahim tuntee Scuttlecoven, sillä hän on aikoinaan ollut piraatti.

Hell on Waves kiinnittyy Scuttlecoven laituriin ja kaupungin munkit tulevat pyytämään kiinnittymismaksua. Vaihtoehtoja on elävä, kuollut tai 100 kultaa. Seikkailijat maksavat kultana.

Seikkailijat kiertelevät Scuttlecovea ja havaitsevat laiturissa olevan useita merirosvolaivoja. Harliss Javell tunnetaan ja selviää, että hän ollut merellä Purppuralaivaston kanssa ryöstöretkellä. Seikkailijat neuvottelevat mustien haltioiden kanssa, mutta eivät luota niihin.

Aaron Islaron niminen huumekauppias ohjaa seikkailijat viimein Kedward Bone nimisen huumelordin juttusille. Hänellä on varmaa tietoa Harliss Javellin olinpaikasta, mutta hän vaatii palvelusta ennen tiedon kertomista. Kaupunkiin on tullut uusi huumekauppias, joka ei ahneuksissaan suostu makasamaan Kedward Bonelle osuutta. Hän pyytää seikkailijoita etsimään lohikäärmeen henkäys nimisen huumen levittäjän ja tuhoavan tämän kilpailijan. Kedwardin mukaan huumetta on saatavilla Porphyre House nimisestä kaupungin parhaasta ilotalosta.

Seikkailijat saapuvat yleelliseen Porphyre Houseen. Delwin pääsee ensin tutustumaan talon tarjontaan. Häneltä kysytään tarkat tiedot ja mielihalut. Delwin kuvailee Harliss Javelin, jonka haluaa tavata. Madam johdattaa Delwinin ensin viihtymään. Yllätys on suuri, sillä vuoteella odottaa Harliss Javell. Delwin yrittää selvittää tilannetta ja tyttö kutsuu itseää Jennaksi eikä ole Harliss Javell.

Seuraavaksi vuorossa on kiero puolituinen Thalia. Hän haluaa pronssisen lohikäärmeen. Se maksaa 2500 kultaa tunnilta. Thalia ohjataan erikoistoivehuoneeseen, jossa lohikäärme odottaa. Thalia tutkii lohikäärmettä ja tulkitsee se maagiseksi.

Viimeisempänä barbaari Ivar pääsee toteuttamaan itseään. Hän valitsee perinteisen barbaarimamman ja on tyytyväinen.

Seikkailijat päättävät lähteä tutkimaan taloa henkilökunnan kielloista huolimatta. Alakerrasta ei löydy mitään raskauttavaa. Talon vartijat ja iron golem joutuivat seikkailijoiden murhaamiksi.

Seikkailijat löytävät tien talon kellariin. Sieltä löytyy pappi Sandorin tytär Jarliss Havell sellistä. Kellaria vartioi kasa demoneita ja yu-anti pappi. Kaikki palvovat Demogorgonia. Seikkailijat puhdistavat kellarin ja tytär pääsee turvaan. Seikkailijat saavuttavat 16. tason.

42 ja 43. sessiot (Purppuralaivaston salainen tukikohta)

Pappi Sandorin tytär Harliss Javell kertoo julmasta Purppuralaivastosta tarinoita. Hänen mukaansa laivasto on kerännyt järkyttävän omaisuutensa salaiseen tukikohtaan. Purppuralaivastoa johtaa julma "kylmä" kapteeni Wynther, joka myi Harlissin ilotaloon. Lisäksi kapteeni vangitsi Harlissin kihlatun ja vei tämän tukikohtaansa.

Seikailijat päättävät lähteä vapauttamaan Harlissin kihlattua, tuhoamaan Purppuralaivaston ja anastamaan sen aarteet. Scuttlecoveen saapuu pari Purppuralaivaston laivaa, joista toisen ryhmä kaappaa. Mysteerio saa loitsullaan kaapatun laivan kapteenin johdattamaan heidät Purppuralaivaston salaiseen tukikohtaan.

Purppuralaivaston salainen tukikohta on naamioitu loitsulla. Sen takaa paljastuu muutama talo ja laivan rungoista rakennettu eksoottinen rakennelma. Seikkailijat pelastavat kihlatun, surmaavat merirosvot ja "kylmä" kapteeni Wyntherin. Seikkailijat saavuttavat 17. tason.

gSCxzbD.png
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License