Rogue Trader

"In the grim darkness of the far future, there is only war."

844jI49.jpg
Thracian_Primaris_System_Map.jpg
SegGalacticPic.jpg
Päivämäärä 6 586 983.M41 (Vuonna 40983 Elokuun 2. kello n. 9 illalla)
Sijainti 431b325f9d2024cf46ab3dc9badb3097.jpg
Segmentti Segmentum Obscurus
Sektori Halo Stars
Alisektori Ei kartoitettu
Järjestelmä Tuntematon
Planeetta/Kuu Nimeämätön
Luokitus Eldar Maiden World
Tunnetut Imperiaaliset elementit -
Tunnetut Chaos elementit -
Tunnetut Xenos elementit Eldar

Sword_Class_Frigate_Painting.jpg
Alus Eye of Uranus Glory of Deimos
Class Sword-class frigate Lunar-class cruiser
Speed 9 5
Maneuverability 34? 10
Detection 15 20
Hull Integrity 35 70
Armour 20 20
Turret Rating 2 2
Space 40 75
SP 40 60
Weapon Capacity
Dorsal 2 4
Prow 0 1
Complications
Machine Spirit Oddity Ancient and Wise Blasphemous tendencies
Past History Wrested from a Space Hulk Reliquary of Mars

Hahmot

Trak Nigoi
Vertigo
Cortenarus Cassini


Johdanto

Aluksenne, Eye of Uranus, on saapunut Eastern Fringen edellisiltä seikkaluilta myymään lastinsa, täydentämään varastoja ja miehistöä, sekä mahdollisesti etsimään uusia matkakumppaneita. Lisäksi Halo Stars alue on lähellä, joten on mahdollista saada tärppejä hyvistä matkakohteista. Eastern Fringen järjestelmät ovat pääosin Dead World luokiteltuja lukuisten Tyranoid Hive laivuiden tultua galaksiin alueen läpi. Teidän lastina on näiltä planeetoilta kaivettuja mineraaleja, jonkun verran tutkimustietoa tapahtuneesta ja satunnaisten maailmojen kanssa käydyn kaupan tuotteita. Aluksenne on kärsinyt lieviä vaurioita Tyranidien laivuiden jälkijunassa tulleiden alusten kanssa käydystä taistelusta ja menetitte merkittävän, mutta ei suurta osaa miehistöstä vaarallisten olosuhteiden ja useiden warp matkojen seurauksena.

Olette joko tulleet joko nyt Rogue Traderin mukana Messinan planeetalle tai teidät värvätään sieltä. Thracian Primaris järjestelmässä on aiemmin ilmennyt vakavia kaaoskulttien kapinoita ja tähtijärjestelmän pääkaupunki siirrettiin Gudrunista Thracian Primarikseen. Nykyään Ordo Hereticuksella on vahva presenssi alisektorilla ja kaaoskulttien määrä on pienentynyt. Aikaisempien kapinoiden aikana noin 30 Alpha Plus tason psykeria pääsi karkuun ja ei ole varmaa tietoa kaikkien tilanteesta. Muutama planeetta on varsin äskettäin menetetty Orkeille, mutta vahvistetut Imperiaaliset voimat pitävät planeetat hyvin eristettyinä. Messina on "normaali" Imperiumin planeetta, jossa on vielä jonkin verran koskematonta luontoa ja merta. Tälläisillä planeetoilla on lähes jokaisen Imperiumin haaran toimintaa, mutta vahvimpana ovat tällä hetkellä Inkvisition Ordo Hereticus, Adeptus Astartes chapterit Salamanders ja Black Templars, sekä Gudrunin Imperial Guard rykmentit. Adeptus Mechanicus on lähettänyt merkittävän sotavoiman, joka sisältää ainakin yhden titaanilegioonan valtaamaan takaisin tai vähintään pelastamaan pyhiä teknologioita entiseltä Mordaxin Forge World planeetalta, joka nykyään tunnetaan sen Orkkien antamalla nimellä, Moredakka.


Captains Log

2 571 983.M41

Päätimme suorittaa "tiedustelua" Orkkien valtaamalle Mordaxin entiselle Forge World planeetalle, nykyään tunnettu paremmin uudella nimellään Moredakka. Saimme operationaalista tukea Adeptus Mechaniukselta muutaman konepapin ja lisäjoukkojen muodossa. Navigaattori Cassini ohjastaa aluksen Warppiin. The Emperor Protects.

6 578 983.M41

Gellar kentät kokivat hetkellisen häiriön ja neljä Slaaneshin lesser demonia pääsivät aluksen sisään. Demoninen inkursio torjuttiin ennen vakavia sielullisia tai materiaalisia vahinkoja alukselle tai miehistölle.

6 585 983.M41

Alus saapuu Thracian Primaris planeetalle. Navigaattori Cassini erehtyi väärästä translaatiokohdasta ja alus ohitti Mordaxin planeetan. Navigaattori Cassini ohjastaa aluksen uudelleen Warpin uumeenin.

6 586 983.M41

Alus saapuu tuntemattoman planeetan kiertoradalle. Alustavat augur-skannaukset paljastavat maailman olevan Eldar Maiden world, joka sijaitsee Astronomicanin valon ulottumattomissa. Miehistö keskustelee seuraavista toimenpiteistä. Päätetään toteuttaa Military Endeavour, jonka tavoitteina oli tuhota Webway-portaali, neutralisoida Eldarit, kerätä talteen kaikki arvokas ja neuvotella Imperiumin kanssa maailman kartoittamisesta. Eldarit ja heidän Webway portaalinsa neutralisoidaan ylivoiman keinoin. Mechanikuksen konepapit halusivat tuhota kaiken xenotech-materiaalin. Jouduimme neutralisoimaan kapinalliset elementit ennen kuin asia kasvaisi suuremmaksi skismaksi, ilmiselvästi Kaaoksen kosketus oli heille liikaa matkustuksemme aikana. Tämä kuitenkin heikensi miehistömme teknologisen osaamisen määrää huomattavasti. Myös mechanikuksen joukot jouduttiin puhdistamaan osallistuttuaan heresiaan Imperiumia ja sen edustajia vastaan. Löysimme muutaman toimivan eksoottisen aseen ja navigaatiota auttavia xenotech-komponentteja. Odotamme navigaattori Cassinin valmistelevan reittiehdotuksen Warp matkasta ilman Astronomicanin valoa, jotta voimme myydä planeetan tiedot Imperiumille.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License